top of page

OM OSS
Lär känna oss  bättre

I början av 80-talet började Anders Kjellberg att arbeta inom golvbranschen. Efter några år beslutade sig Anders för att arbeta i egen regi och startade då Kjellbergs Golvslipning. Idag, 35 år senare är även två utav sönerna, David och Henrik, verksamma i företaget. 
 

Vår filosofi är att alltid utföra ett noggrant arbete och alltid vara tillgängliga. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Vi är ett företag som består av kvalificerade och branschkunniga personer med mångårig samlad erfarenhet.

Vi har kompetensen inom parkett, trägolv, trappor och parkettläggning.


Under alla dessa år har vårt huvudsakliga mål varit att ha nöjda kunder tack vare kvalité, noggrannhet och proffsigt utförande.

Vi är idag verksamma i Nyköping, Norrköping och Linköping.

manders.png

Anders är den som en gång startade företaget.

Han har varit verksam i branchen i 35 år och har lärt upp David och Henrik till två väldigt skickliga golvslipare. I likhet med Henrik så ägnar han en del av sin tid åt jakt men brinner väl lite mer för golf.

Anders Kjellberg
Grundare/ägare

Henke.png

Henrik har arbetat i företaget sedan tonåren.

Redan under gymnasietiden låg siktet inställt på att bli en del i företaget då en större del av hans praktik var förlagd dit och redan då trivdes han väldigt bra med yrket.

På sin fritid läggs den största delen på jakt tillsammans med kamrater och sina två hundar.

Henrik Kjellberg
Medarbetare/delägare

David.png

David Gonzalez 
Medarbetare/delägare

David har arbetat till och från i företaget över 10 år.

Han siktar på att driva företaget framåt. 

På fritiden spenderar han mycket tid tillsammans med sin fästmö, spelar fotboll och har ett stort intresse för all slags idrott.

Martin Lundqvist
Medarbetare

Martin.png

Martin har arbetet på Kjellbergs Golvslipning sedan 2016. Han har en otrolig arbetsmoral och är en riktig glädjespridare. På fritiden tar han gärna en tur med båten för att fiska tillsammans med sin sambo.

Ahle.png

Christoffer Ahlefelt
Medarbetare

Christoffer är vårt senaste tillskott till teamet och har redan blivit en skicklig golvslipare. På sin fritid umgås han gärna med vänner och har även ett stort intresse för fotboll.

bottom of page